3.4.09

Ramon Victòria


Fa unes hores ha faltat Ramon Victòria, un llevantiniste entregat al club en cos i ànima, una part substancial de la nostra memòria granota. No el coneixia personalment, pero hui divendres aniré al seu soterrar en el cementeri del Cabanyal, a les 17h. Lo que menys em repugna de la mort és el ritual silenciós, íntim, discret del cementeri. Allí compartiré en ell, en el meu fur intern, algunes emotives reflexions sobre el nostre Llevant, sobre la memòria, sobre tants atres granotes que, com ell, nos han ensenyat a sentir d'una forma particular i blaugrana.

El dumenge en Orriols oferirem el tradicional minut de silenci al nostre President d'Honor. Molt més enllà dels avatars i les circumstàncies que envolten al nostre club. DEP Ramon Victòria. Vixca el Llevant!

Foto: Caszely, Ramon Victòria i les seues dònes. Foto treta de la web enriquevictoria.com.

4 commenti:

morena ha detto...

Pues eso que descanse en paz el buen hombre.

Anonimo ha detto...

Parecía buena persona.
Descanse en paz.

BT

Vicè ha detto...

Durant una època cada dilluns, camí de la classe d'anglés, me'l creuava a la plaça de Nàpols i Sicília, i sempre em saludava amb un "buenos días". No el coneixia però, com diu BT, semblava una bona persona. Crec que és lo millor que li poden dir a ú.

Descanse en pau i ànim granotes.

Un rincón apartado ha detto...

Descanse en pau