16.6.08

Alacant CF



L'Alacant CF ha vixcut des de fa uns anys la frustració de fer monumentals campanyes en 2ª B i acabar caiguent en la lligueta de promoció d'ascens a 2ª Divisió. Per fi, ho ha conseguit esta vesprada en Ponferrada i l'any que ve jugarà la 5ª temporada de la seua història en 2ª.

No em pregunten per qué em cau ve este club fundat en 1918. ¿Quí sap? Hui he vibrat en un partit d'eixos a cara de gos. La Ponferrandina ha estat a punt d'empatar l'eliminatòria en els 10 minuts de desconte. Ha hagut bronques, pèrdues de temps teatrals, "bombeja Gostinet", penals no senyalats a favor dels lleonesos…

Quan l'àrbit ha pitat el final se m'han banyat els ulls d'emoció veent les llàgrimes dels més de 400 alacantins en les grades…

¿Massa amor per la terra? ¿Nostàlgia d'aquell Llevant que qualsevol dia se'ns torna a fer present?

El Chèquia 2-3 Turquia de després ha segut "pecata minuta", un espectàcul vanal. El fútbol en estat pur es veu en partits com el Ponferradina-Alacant CF d'esta vesprada. Encara que ya saben que yo de fútbol no tinc ni puta idea.

És igual: ¡Vixca l'Alacant!

9 commenti:

morena ha detto...

No es que esté muy implicada pero siempre es un puntito...gracias sr Forlati

abrazos

¡LLUEVE REVOLUCIÓN! ha detto...

Como no entiendo de fútbol (bueno, ¿por qué se dice eso? entiendo como todo el mundo: el fin es marcar más goles que el equipo contrario,jajaja, hasta ahí llegamos todos), al menos en cuanto a jugadores y equipos, mi selección viene por el equipaje que lucen.
Me quedo con el GRaná y el Burjassot.

BEsos PoP, bon dia!

Vicè ha detto...

Vaig vore el partit i fou vibrant, especialment els últims minuts. En el patiment cal afegir els comentaris de Canal 9, que feren del partit una tortura. L'article d'Enric hui parla d'això, és molt eloqüent.

Setmana decisiva en el Llevant.

Vicè ha detto...

Ah. Crec que cada dia ho tinc més clar: saber de futbol és emocionar-se amb el futbol.

morena ha detto...

El fútbol, es una religión como otra cualquiera.....hale, con Dios

Nota ha detto...

Vaig vore a la televisió el moment en què eixia un grupet de gent major. Encara era de nit i tenien 800 kilòmetres per davant i una cara de il·lusíó increïble. Estaven tots: la tia Paquita, el tio Ramon... només amb altres colors.

Un rincón apartado ha detto...

Encara no comprenc per què no has dit res de l'Alzira...

Salut

J

Forlati ha detto...

Marpop: Sí, sí, l'equipage del Burjassot tampoc té desperdici.

Vicè: vosté sí que sap.

Nota: Sí, sí. Ha pegat vosté en el clau.

JR: M'ha pillat vosté. La veritat és que no he dit res de l'Alzira perq m'obligava per cortesia a felicitar també a tots els chotets que em visiten, per l'ascens del Mestalla, cosa que (em poden dir miserable) m'ha tocat prou la moral que ocórrega precisament l'any en que el Llevant B ha baixat a 3ª. Pero ya que estem… puix això.

Morena: en la pròxima Cretina la vullc vore en una camisola de l'Alacant.

Anonimo ha detto...

L'Alacant em cau força bé.M'alegre per l'ascens a segona i m'identifique amb un equip què té la força de la gent del sud.