2.1.10

2010


Sumar anys i ilusions. 2001, una odissea en l'espai. La voria cap a 1983 en el desaparegut cine Merp del Cabanyal i recorde que durant semanes pensava "guau, i yo voré tot això, pero d'ací a que aplegue 2001………". Aplegà 2001 i abans 2000 en les apocalíptiques profecies de Nostradamus fent fervor en les llibreries. I aplegà 2009 i el centenari del Llevant UD i 2010. 2010. No m'ho puc creure. 2010. Sona redó.

I ací seguim yo y mi circustancia. I el món, un món ple de reptes pendents i en procés de calfament. És hora de pensar una atra sifra redona: 2050. Yo, més que segur que no estaré i mon fill començarà a ser un vellet adorable. I ¿cóm serà el món? ¿S'haurà consumat alguna de les catàstrofes que es vaticinen? Esperem que no. Treballem per a que no.

Sumar anys i ilusions. Mai renúncies ni resignacions. A vore si els Reixos em duen un barquet, encara que no siga tan chulo ni espacial, com el de la foto. A vore si em duem sobretot l'ilusió de seguir solcant les mateixes mars que he navegat en 2009. En la mateixa força i un poc més de trellat.

1 commento:

Anonimo ha detto...

This is my first post I'd like to thank you for such a terrific quality forum!
I was sure this would be a nice way to make my first post!

Sincerely,
Sage Brand
if you're ever bored check out my site!
[url=http://www.partyopedia.com/articles/bridal-shower-party-supplies.html]bridal shower Party Supplies[/url].