27.10.08

Joan Colom




Eixe pioner que és Bar Torino m'advertí que era imprescindible en un sms només l'inauguraren. Des d'aquell moment molta gent m'havia parlat maravelles d'esta exposició. L'última Sfrazzera, que li dedicà un sugerent post fa una semana llarga: La vida al carrer. Sempre en presses i corruixes i quan estan ya tirant les persianes, l'he vista hui dumenge de matí. Només els diré una cosa: els catàlecs estan esgotats. Crec que està fins al dimarts, en La Beneficència. I si no poden anar, teclejant Joan Colom en imàgens de google n'ixen un cabaç.

Li han posat de títul Fotografies de Joan Colom, Barcelona 1958-1964. És una radiografia aborronadora de la vida en els màrgens de la ciutat comtal durant este período. Quan hem eixit, hem anat drets a passejar els quatre carrers que queden de lo que fon aquell Velluters decadent del nostre Cap i Casal. Decadència i nostàlgia de la mà. Això tan nostre.

2 commenti:

¡LLUEVE REVOLUCIÓN! ha detto...

Pues tb es muy bonita la expo del MUVIM de fotografía, en el hall, con vistas de personas y de paisajes lisboetas, italianos...podrían ser esas ciudades como cualquier otras, y eso es lo bonito: ni una catedral, ni una calle concreta, ni un elemento simbólico que nos oermita adivinar donde estamos..sólo un poco los detalles de los rostros, o el empedrado y las subidas o bajadas de las calles...¡viva el aislamiento de la fotografía en Gerard Castelló-Lopes!¡Viva sus muestras frágiles y bonitas a la vez!

Vayan, vayan, la inauguración fue el jueves, creo, así que tendrán más de un mes para disfrutarla...

morena ha detto...

Aixó tan nostre....

Besos, tio guapo